ZAVRŠNICA U15 MLADIĆI

Danas je u Umagu odigrana Završnica ŽRL na koju su se plasirale ekipe RK Umag, RK Poreč, RK Arena i RK Rovinj.

Rasporedom je predviđeno da se u prvim utakmicama sastanu RK Umag i RK Rovinj  a u drugom susretu RK Poreč  i RK Arena.

Kako RK Rovinj nije došao na odigravanje završnice ista je odigrana na način da se je igralo svaki sa svakim. U prvoj utakmicu sastali su se RK Poreč i RK Arena u kojoj je Poreč slavio, Druga utakmica je odigrana između RK Umaga i RK Arene u kojoj je Umag bio bolji.

Posljednja utakmica je odigrana između Poreča i Umaga u kojoj je konačni ishod bio neriješen a zbog bolje gol razlike u prvoj utakmici Poreč je bio prvi, Umag drugi i Arena treća.

Za RK Poreč nastupili su: Matej Markotić, Lukas Simonetti, Marin Biševac, Mateo Zugan, Nue Allakaj, Kris Rabar, Ivano Đukić, Ivano Ivetić, Sandro Starčić, Noa Vuković i Lucas Labinac. Trener Vedran MATAIJA

Za RK Umag nastupili su: Stefano Ponjavić, Diego Bassanese, Teo Srebrnić, Simon Mandić, Toni Adamović, Noa Tomrecaj, Gabriel Natanelić, Azur Smajlović, Lukas Medica, Ivano Kmet, David Korotaj, Lean Brajković i Leon Sinić. Treneri Bruno MAROS i Vanja MATEŠKOVIĆ.

Za RK Arenu nastupili su: Jan Selman, Matija Čalić, Matija Jagić, Luka Pustijanac, Niny Jurica, Petar Borzić, Nikola Dobričić, Darko Lovrić, Vito Mendica, Daniel Racan Vukmirović, Dino Mladinić i David Malbašić. Trener Igor DOBRILA.