PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA TRENERE RUKOMETA

Rukometni savez istarske županije danas je u Labinu potpisao Ugovor sa Sportskim učilištem za obrazovanje odraslih iz Zagreba o poslovno-tehničkoj suradnji za provedbu Programa osposobljavanja za poslove trenera/ice rukometa.
S ciljem podizanja kvalitete rada po klubovima na nivou županijskog saveza, IO saveza je pokrenuo inicijativu o organizaciji gore navedenog projekta. Potpisivanjem ugovora veliki je korak ostvarenju željenog cilja koji uskoro ide u realizaciju.
Za upis u program osposobljavanja prijavila su se 23 kandidata od kojih je 15 kandidata iz klubova s područja Rukometnog saveza Istarske županije, a što čini dovoljan broj polaznika za formiranje obrazovne skupine u Labinu.
Upisi u program i početak nastave predviđen je za prvi ili drugi vikend (pet,sub,ned) u mjesecu prosincu 2018. godine a cijeli proces obrazovanja provoditi će se u Labinu.
Domaćin provedbe je MRK Rudan Labin koji će osigurati prostorije i materijalno tehničke uvjete za realizaciju programa u SC Franko Mileta.