OKUPLJANJE DJEČAKA U ROVINJU

U Rovinju je 8. svibnja 2019. godine održano četvrto okupljanje selekcije dječaka godišta 2006. i 2007.

U prisustvu regionalnog instruktora Borisa Lisice te trenera Vedrana Mataije, Ranke Japundže i Želimira Popovića održan je trening u trajanju od 1 h i 30 min. Pozvana su 24 igrača i svi su se odazvali pozivu.

Nakon uvodnog zagrijavanja i igrice, treneri su veliku pažnju posvetili tehnici dodavanja prvo u parovima, a nakon toga vježbama na principu vrpce bez kraja sa zadacima i kretanjima prema dodanoj lopti od dodane lopte te križanjima. Individualni rad sa golmanima odradio je trener Popović.

Nadamo se da će selekcionirani igrači nastaviti rad sa najboljim rukometnim trenerima za mlađe dobne skupine na Kampu HRS-a u Zadru od 16. do 28. 6. 2019.

Popis igrača godišta 2006./2007: Trojnović Vito, Dujmović Nikola, Jurić Lijan, Kusanović Rendi, Jelić Diego, Brkić Mauro, Vernik Deni, Jagičić Luka, Aleksić Ves, Žiković Andy, Babac Marko, Dinić Kristian, Dundara Ivan, Galović Ivan, Buršić Vedran, Galović Vedran, Mikolčević Filip, Popović Manuel, Matošević Mateo, Velagić Anel, Krajcar Dominik, Klobučić Erik, Modrušan Nicholas i Štifanić Tilan.