POBJEDA SELEKCIJE DJEVOJČICA U ĐAKOVU

Pod pokroviteljstvom Zajednice sportskih udruga Istarske županije u protekla dva dana na Petom Međužupanijskom susretu u rukometu za djevojčice rođene 2007. godište i mlađe koji se odigrao 03. i 04.11.2022. godine u Đakovu sudjelovala je i selekcija našeg saveza.

Od strane regionalnog instruktora HRS za ženski rukomet Diega DATOSA i trenerice Adijanom PROSENJAK nakon održanog selektivnog okupljanja na ovu akciju pozvane i odazvale su se:
Tea BRNNOBIĆ, Vanesa ANDROČEC, Melani VODOPIJA ŽRK Umag, Sara KOVAČIĆ, Adriana BENEZIĆ, Lana BLAŠKOVIĆ, Nina ŠVERKO, Mia FARAGUNA, Maris NAČIMNOVIĆ, Vita VIDALI, Mila BATIČIĆ, Lucija GOLJA, Ema OSMIĆ, Zara SUVAJAC – ŽRK Rudar.
Igračice Adrijane PROSENJAK u polufinalnoj utakmici odigrale su protiv vršnjakinja Osječko-Baranjske županije te pobjedom 15:12 (9:6) se plasirale u finale.
Finalna utakmica protiv vršnjakinja iz Primorsko goranske županije nakon neodlučnog rezultata 17:17 u regularnom vremenu pripala je uspješnijem izvođenja sedmeraca 20:18 našim djevojkama.