RK ARENA PULA POBJEDNIK KUPA REGIJE ZAPAD

Večeras pobjedom RK Arene Pula nad MRK Kozalom zaokružen je jesenski dio prvenstva na najljepši mogući način i osvojeni pehar finala Kupa Hrvatske regije zapad.
Od samog početka krenuli su odlučno da u ovoj utakmici za prestiž ostvare novu pobjedu. Postavili su granitnu obranu vođenu izvrsnim vratarima, a efikasnim napadima gradili su prednost. Da ovo bude rukometna poslastica pobrinula se MRK Kozala koja je dala do znanja da se neće predati bez borbe i iako nije uspjela nadoknaditi početnu prednost Arenaša. Na odmor se odlazi s rezultatom 20:14.
U nastavku uporno grade prednost gustom obranom koja ne dozvoljava lake šuteve s crte i golmanskim bravurama kojima se zaustavljaju šutevi izvana. Odličnom igrom primiruje ritam gostiju i uvodi utakmicu u mirniji tok i otvara priliku da zaigraju svi igrači.
Hvala svima koji su došli podržati našeg predstavnika u daljnjem natjecanju KUP-a, a naročito hvala svima koji su se priključili akciji “Kupimo kombi za Melisu Halilović” davši svoj prilog jer činiti dobro je bitno!