POČEO PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA TRENERE

Danas je sa svojim ostvarenjem počeo jedan od najvažnijih Program Rukometnog saveza Istarske županije (RSIŽ) „Program osposobljavanja za trenera/ice rukometa“. Program koji je iniciran za potrebe stručnog osposobljavanja trenerskog zvanja prvenstveno za potrebe RSIŽ i s ciljem da se potencijalnim kandidatima iz županije osiguraju što bolji uvjeti i smanje troškovi u odnosu na osposobljavanja izvan županije.

Stručnu provedbu osposobljavanja provest će Sportskog učilišta – ustanove za obrazovanje odraslih iz Zagreba pod vodstvom Denis Vazdar, prof. kao stručnog voditelja uz suradnju strukovnih renomiranih predavača prof. Zdravka Malića, njegovih suradnika Adrijane Prosenjak, Katarine Ohnjec i Dragutina Modesta, te uz asistencije vodstva RK Rudan Labin i Grada Labina.

Sva predavanja obavit će se u prekrasnom Sportskom centru Franko Mileta – Labin.

Program započinje polaganjem prijemnog ispita u 16.00 a nastavlja se predavanjima i ispitima do nedjelje 09.12.2018. godine.

Prijemno ispitu pristupili su: Banović Inko, Murselović Goran, Vidali Ksenija,  Vlačić Goran,  Zahtila Natali i Zupičić Dalibor iz Labina, Bartolić Nina i Benčić Matija iz Pazina, Dobrila Igor i Vlaho Luka iz Pule, Grbac Petar iz Fažane, Matešković Vanja i Radizlović Ian iz Novigrada i Medved Matej iz Poreča, Babić Zoran, Brajković, Toni Miše, Ante Turkalj, Miljenko iz Rijeke, Matošević Marina iz Kastava, Blaž Kristijan iz Viteza, BiH, Pejatović Luka iz Opatije, Ramiz Džekić iz Crikvenice.

Veseli broj kandidata s područja Istarske županije a što je potvrda i opravdanosti ovog Programa.