NAJAVA EUROPSKOG PRVENSTVA

Nakon Europskog prvenstva koje se održalo u siječnju Hrvatska će drugi put zaredom u kolovozu ugostiti najbolje europske rukometaše do 18 godina. Od 9.-19. kolovoza u Koprivnici i Varaždinu moći ćete gledati utakmice najboljih europskih momčadi u uzrastu do 18 godina.
Koprivnici je ponovo pripala čast da ugosti reprezentaciju Hrvatske koja će u dvorani gimnazije Fran Galović igrati utakmice skupine A protiv Izraela, Portugala i Srbije. Nakon toga ih očekuju još dvije utakmice razigravanja također u Koprivnici, dok će se sama završnica turnira odigrati u Areni Varaždin.
Osim Hrvatske, Srbije, Izraela i Portugala u Koprivnici će na teren istrčati i reprezentacije Danske, Francuske, Norveške i Rumunjske koje se natječu u skupini B.
U skupinama C i D koje se igraju u Varaždinu nastupit će reprezentacije Mađarske, Njemačke, Rusije, Španjolske, Islanda, Slovenije, Poljske i Švedske. Arena Varaždin će također ugostiti i finalni vikend turnira odnosno polufinalne utakmice i utakmice za plasman od prvog do osmog mjesta.
Već sada možete osigurati svoje mjesto na tribinama dvorane Fran Galović u Koprivnici i Arene Varaždin. Ulaznice su dostupne po cijenama od 30kn i 70kn za finalni dan.
Za više informacija:
Web: http://m18euro2018.com/
Facebook: https://www.facebook.com/M18EHFEURO2018/
Instagram: https://www.instagram.com/m18ehfeuro2018/
Ulaznice: http://bit.ly/M18EURO_tickets