LJETNI KAMP LABINSKE ŠKOLE RUKOMETA

U proteklih nekoliko tjedana na prostorima Rapca poznatog ljetovališta nadomak Labina neumorno treniraju kroz turnuse najmlađi članovi Labinske škole rukometa pod stručnim vodstvom Adrijane PROSENJAK njenih suradnika trenera Labinskih rukometnih klubova.

Škole rukometa Labina danas je pod pokroviteljstvom rukometnog saveza Istarske županije održan i edukacijski dio kampa za sve trenere mlađih dobnih skupina s područja županije. Odaziv trenera je zadovoljavajući ako se uzme u obzir obaveze istih tijekom sezone.

Uvodni dio ovog predavanja pripao je Adrijani PROSENJAK koja je pozdravila prisutne te najavila predavače. Osvrt na stanje u rukometnom savezu Istarske županije prezentirao ja Patrik FRANKOVIĆ član IO RSIŽ.

Temu „Pripremni period u rukometu za mlađe dobne kategorije“ prisutnima prezentirao je Sandro GULJA kondicijski trener ženske kadetske reprezentacije i predavač pri Sportskom učilištu Zagreb.

Praktični dio predavanja uspješno su prezentirali mlađe kadetkinje i mlađi kadeti Labinskih klubova.

Uz odlične uvijete i gostoprimstvo Labina ovo predavanje i sva organizacija uspješno je provedena s porukom da će se s ovakvom praksom nastaviti i to sve s ciljem podizanja razine kvalitete rada s mlađim dobnim skupinama.